Política 10/05/2019

Ciutadans carrega contra Hila i Noguera per no haver construït habitatges socials a Son Busquets

Els candidats al Parlament i Cort es comprometen a aixecar-hi 1.000 pisos protegits

A.s.
1 min
Eva Pomar i Marc Pérez-Ribas, davant de Son Busquets.

PalmaEl candidat de Ciutadans a la presidència, Marc Pérez-Ribas, ha carregat contra José Hila i Toni Noguera, els dos batles de Palma de la legislatura que acaba, per no haver construït habitatges socials. "Existeix un projecte per construir a Son Busquets 831 habitatges socials, però en quatre anys ni Hila ni Noguera han aconseguit que el Ministeri de Defensa, propietari dels terrenys, els cedeixi a Palma", ha dit el candidat durant el segon acte de campanya per a les eleccions del 26 de maig. "Antoni Noguera va dir ahir que pensa construir 5.000 habitatges socials en vuit anys i mentre ha governat no n'ha fet cap", ha afegit.

Pérez-Ribas ha afirmat que "aquest escenari, abandonat i ple de males herbes, és una prova de la mala gestió" dels dos batles i, com a contrapartida, s'ha compromès a tirar endavant el projecte de Son Busquets i construir-hi un miler de pisos de protecció oficial: "Aquest solar ha de ser la primera passa per fer una política de col·laboració publicoprivada per tal d'augmentar el nombre d'habitatges del mercat, especialment dirigits a lloguers socials de llarga durada".

La candidata del partit taronja a Cort, Eva Pomar, ha remarcat que "cal aprovar d'una vegada per totes el Pla Especial de Reforma Interior (PERI) de Son Busquets i exigir al govern espanyol que ens cedeixi els drets per poder començar a construir" pisos protegits.

stats