Política 02/09/2019

Dotze alts càrrecs del Consell de Mallorca prenen possessió

El periodista Pere Cerón n'és el nou director insular de Relacions Institucionals i Projectes

Ara Balears
2 min
MÉS i Podem preparen una contraoferta d’organigrama
 Al Consell de Mallorca

PalmaDotze alts càrrecs del Consell de Mallorca han pres possessió aquest dilluns. Destaca el periodista i fins ara cap dels informatius de la SER a les Balears, Pedro Cerón, que ara n'és el nou director insular de Relacions Institucionals i Projectes. "Aquestes persones estan preparades per treballar perquè el Consell sigui una institució més visible, més moderna i més útil per a la ciutadania", ha defensat la presidenta Catalina Cladera.

Els dotze nous fitxatges estan distribuïts en cada departament de la manera següent: quatre a Presidència, un a Cultura, dos a Hisenda i Funció Pública, dos en la cartera de Drets Socials, dos a Medi Ambient i Sostenibilitat i, finalment, una a Mobilitat.

Per departaments, a Presidència, Margalida Amorós Bauzá n'és la directora insular de Coordinació; Martín Expòsit Sagristà, el director insular de Modernització i Transparència; Carolina Abad Pons, directora insular de Promoció Sociocultural, i Pedro Cerón director insular de Relacions Institucionals i Projectes. Al Departament de Cultura, Maria Pastor Gelabert n'és la directora insular, mentre que Andrés Caparrós Coll és el nou director insular de Serveis Generals i Gabriel de Hevia Aleñar n'és el secretari tècnic pel que fa al Departament d'Hisenda i Funció Pública.

Respecte del Departament de Drets Socials, Maria dels Àngels Fernández Valiente és la directora insular d'Infància i Família, i Àngels Candels Coronat, la directora insular de Suport Territorial. A Medi Ambient i Sostenibilitat, Gonzalo Llamas Navarro n'és el nou director insular de Mobilitat i Patrícia Arbona Sánchez, la directora insular de Residus. Finalment, Mercedes Moragón Planas és la secretària tècnica de Mobilitat i Infraestructures.

A l'acte també han assistit tots els consellers executius de cada àrea en què els nous càrrecs desenvoluparan les seves funcions: la vicepresidenta primera i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets; la vicepresidenta segona i consellera de Medi Ambient i Sostenibilitat, Aurora Ribot; la consellera de Presidència, Teresa Suárez; el conseller d'Hisenda i Funció Pública, Josep Lluís Colom; el conseller de Drets Socials, Javier de Juan, i el conseller d'Infraestructures i Mobilitat, Ivan Sevillano.

stats