Política 28/01/2019

Catalina Cladera demanarà més competències si presideix el Consell de Mallorca

La candidata del PSIB exposa el seu projecte per a la propera legislatura en el Consell Polític insular dels socialistes

Maria Llull
1 min
Catalina Cladera, durant la seva intervenció.

PalmaCatalina Cladera ha exposat aquest dilluns el seu projecte polític per a la propera legislatura al Consell de Mallorca davant del Consell Polític insular dels Socialistes de Mallorca. La candidata a presidenta insular, a més d'alabar la feina dels seus companys de partit els darrers quatre anys, ha afirmat que, si governa, demanarà més competències per al Consell. "Ampliarem les competències de turisme i enfortirem els serveis socials i la cultura", ha afirmat. "Volem un Consell més fort, gran i autonòmic", ha afegit.

L'encara consellera d'Hisenda en el Govern de Francina Armengol ha advertit que l'actual situació política és "complexa". "La dreta dura i radical amenaça les conquestes polítiques i vol tornar al passat", ha subratllat. Segons Cladera, els socialistes tenen "una gran responsabilitat", ara que "es qüestionen la llengua, la identitat, la cultura i les polítiques d'igualtat".

"S'ha fet una feina extraordinària i el Consell s'ha tornat a posar en marxa aquesta legislatura", ha continuat la candidata, el projecte de la qual "arrancarà dels quatre anys que ja s'ha treballat". Cladera ha agraït a Mercedes Garrido el seu suport i ha considerat necessari valorar la feina feta per tots els consellers socialistes que han format part aquesta legislatura del Consell de Mallorca.

Per la seva banda, la consellera insular de Territori, Mercedes Garrido, ha destacat "la fortalesa" de Catalina Cladera com a candidata. "És la millor que podem tenir", ha afirmat. "Té experiència com a consellera, però també com a regidora de l'Ajuntament de sa Pobla. Aquesta visió local és molt important".

stats