Política 15/07/2019

Catalina Cladera aposta per un Consell "fort, eficient i proper als mallorquins"

Falta incorporar uns deu directors insulars perquè es completi l'organigrama de la institució insular

M. Ll.
2 min
La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, amb els consellers insulars que integren l'equip de Govern

PalmaLa presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha defensat aquest dilluns una institució insular "forta, eficient i propera als mallorquins". Cladera ha assistit a la presa de possessió dels nous directors insulars i responsables de les secretaries tècniques, els quals han de permetre que la gestió del Consell "agafi velocitat de creuer", segons ha manifestat la presidenta després de felicitar-los.

Cladera ha insistit que el full de ruta a seguir a partir d'ara són "els acords de Raixa" i la "consolidació de les polítiques que es varen iniciar la legislatura passada". També ha considerat necessari "modernitzar la institució insular", com també refermar el seu compromís "amb els mallorquins".

Pel que fa a l'organigrama, encara queda incorporar-hi deu directors insulars més perquè sigui complet. Al Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Josep Mallol en serà el secretari tècnic; Lluís Segura es farà càrrec de la Direcció Insular de Política Lingüística; i Kika Coll continuarà com a directora insular de Patrimoni. Al Departament de Sostenibilitat i Medi Ambient, Josep Manchado també continuarà en el càrrec de director insular de Medi ambient.

Quant al Departament de Presidència, Immaculada Borràs en serà la secretària tècnica; Bartomeu Aguilar serà el director insular de Relacions Institucionals i Projectes; Albert Travesset s'encarregarà de la Direcció Insular de Comunicació; i Rosa Cursach serà la responsable de la Direcció Insular d'Igualtat i Diversitat.

María del Carmen Iglesias serà la nova directora insular d'Hisenda i Pressupostos al departament d'Hisenda i Funció Pública, mentre que Pau Morey ocuparà la Direcció Insular de Funció Pública. Al Departament de Drets Socials, Sofia Alonso serà la directora insular de Gent Gran.

Al Departament de Territori, Luis Antonio Corral s'encarregarà de la Direcció Insular d'Urbanisme i Miquel Vadell continuarà com a director insular de Territori i Paisatge. Jaume Andreu Sabater serà el secretari tècnic del Departament de Mobilitat i Infraestructures.

Rosa Maria Cañamares serà la secretària tècnica del Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local. Jaume Tomàs serà el nou director insular de Cooperació Local i Caça; Joan Font es farà càrrec de la Direcció Insular de Promoció Econòmica i Producte Local; Marta Jordà serà la directora insular de Comerç i Artesania; i Àlex Segura ocuparà la Direcció Insular de Participació i Joventut.

Al Departament de Turisme i Esports, Joan Gaspar en serà el secretari tècnic, Lucía Escribano serà la directora insular de Turisme i Margalida Portell continuarà com a directora insular d'Esports.

stats