Política 10/04/2019

Casado nega ara que vulgui baixar el salari mínim

Primer havia afirmat que calia cancel·lar la pujada per "complir amb la negociació" de Rajoy

Germán Aranda / Agències
1 min
Casado, durant un acte a Eivissa el passat dimarts 9 d'abril

MadridEl líder del PP Pablo Casado ha donat dues versions en un sol dia aquest dimecres sobre la baixada del salari mínim interprofessional. Pel matí, en entrevista a Onda Cero, ha afirmat que calia tornar als 850 anteriors a la pujada aprovada pel govern de Sánchez, per tal de "complir amb la negociació" a la qual va arribar el govern de Rajoy amb patronal i sindicats. Hores després, ha negat que aquesta sigui la seva intenció i ha matisat que el que vol és convocar una mesa de negociació amb sindicats i patronal.

Abans de la seva visita al campus Google de Madrid, s'ha preguntat "si aquesta és la 'fake news' de la setmana" i ha dit que "el PSOE no colarà les seves mentides", malgrat fonts del PP havien confirmat a eldiario.es les intencions de Casado. Per Casado, la negociació "és el que hauria d'haver fet Sánchez", a qui ha acusat de prendre "mesures electoralistes sense el concert de sindicats i la patronal", en relació a la mateixa pujada.

Sánchez va pujar el salari mínim a 900 euros, la major pujada de la història, el desembre de l'any passat, a instàncies d'una proposta de Podem.

stats