Casado nega ara que vulgui baixar el salari mínim

Primer havia afirmat que calia cancel·lar la pujada per "complir amb la negociació" de Rajoy

El líder del PP Pablo Casado ha donat dues versions en un sol dia aquest dimecres sobre la baixada del salari mínim interprofessional. Pel matí, en entrevista a Onda Cero, ha afirmat que calia tornar als 850 anteriors a la pujada aprovada pel govern de Sánchez, per tal de "complir amb la negociació" a la qual va arribar el govern de Rajoy amb patronal i sindicats. Hores després, ha negat que aquesta sigui la seva intenció i ha matisat que el que vol és convocar una mesa de negociació amb sindicats i patronal. 

Abans de la seva visita al campus Google de Madrid, s'ha preguntat "si aquesta és la 'fake news' de la setmana" i ha dit que "el PSOE no colarà les seves mentides", malgrat fonts del PP havien confirmat a eldiario.es les intencions de Casado. Per Casado, la negociació "és el que hauria d'haver fet Sánchez", a qui ha acusat de prendre "mesures electoralistes sense el concert de sindicats i la patronal", en relació a la mateixa pujada. 

Sánchez va pujar el salari mínim a 900 euros, la major pujada de la història, el desembre de l'any passat, a instàncies d'una proposta de Podem.