Política 18/08/2013

Carlos Floriano denunciarà Óscar López (PSOE) per haver dit que el PP té caixa B

El número tres del PP lamenta que el secretari d'organització socialista "intenti ocultar la debilitat de la direcció del PSOE fent seves les tesis de Bárcenas"

Efe
1 min

MadridEl vicesecretari general d'organització del PP, Carlos Floriano, ha anunciat aquest diumenge que el seu partit emprendrà accions judicials contra el número tres del PSOE, Óscar López, per haver dit que els populars tenen "caixa B" i "sobresous en B".

En un comunicat, Floriano anuncia aquestes accions i insisteix que en el seu partit no es cobren ni sobresous ni sous en negre, sinó "sous amb la seva corresponent retenció fiscal i amb el pagament de quotes dels impostos corresponents".

El número tres del PP lamenta que el secretari d'organització socialista "intenti ocultar la debilitat de la direcció del PSOE fent seves les tesis de Bárcenas". I reitera que el PSOE ha sigut l'únic partit "amb finançament irregular provat", i retreu al seu líder, Alfredo Pérez Rubalcaba, que no hagi fet públiques les seves declaracions de la renda, al contrari que el president del govern espanyol, Mariano Rajoy.

El dirigent popular ha convidat Óscar López que repassi les declaracions de béns dels membres del PSOE al Congrés dels Diputats que compatibilitzen la seva condició institucional amb un càrrec intern a Ferraz.

En elles, ha recordat Floriano, apareix la percepció de quantitats com a conseqüència del càrrec que tenen al PSOE alhora que cobren de les Corts Generals.

El vicesecretari general del PP ha convidat a més López a "sumar-se a les iniciatives proposades pel govern del PP per acabar amb la xacra de la corrupció".

stats