Política 27/03/2018

Camps (PP) i el conseller Pons (PSIB) discuteixen per les autopistes d'Eivissa

El diputat del PP ha acusat Fanny Tur d'una part dels sobrecostos "al capdavant de la Plataforma Antiautopistes d'Eivissa"

Jaume Ribas
1 min
El conseller de Territori, Marc Pons, aquest dimarts al Parlament.

PalmaPolèmica al Parlament. El diputat del PP, Antoni Camps, ha preguntat al conseller de Territori, Marc Pons, sobre la darrera sentència emesa pel Tribunal Suprem sobre les autovies d'Eivissa.

Ambdós han mantingut una discussió sobre els sobrecostos generats per la construcció d'aquesta infraestructura a la pitiüsa major. Camps ha acusat la consellera de Cultura, Fanny Tur, de generar una part dels sobrecostos "al capdavant de la Plataforma Antiautopistes d'Eivissa".

El conseller Marc Pons, per la seva banda, ha insistit que, a causa de la gestió del PP, la Comunitat Autònoma haurà d'assumir el deute de les autopistes, que pagarà "fins l'any 2035". Tant la bancalada popular com la socialista han encès el debat amb retrets a l'adversari i intervencions fora de torn. Marc Pons ha retret al Partit Popular els "peatges a l'ombra" que va crear i que "haurem de pagar entre tots".

stats