DOS ANYS DE LEGISLATURA
Política 11/06/2013

Calvo acusa: Palma "viu en la ceguesa social" per culpa de Mateu Isern

La líder del PSIB a l'Ajuntament, va fer ahir balanç dels dos primers anys de gestió del batle

A. Z.
1 min

PalmaLa líder del PSIB a l'Ajuntament de Palma, Aina Calvo, va fer ahir balanç dels dos primers anys de gestió del batle Mateu Isern, justament quan la legislatura arriba a l'equador. "Palma viu dos anys de ceguesa social amb un govern enlluernat pel dèficit zero", lamentà la socialista, qui afegí: "Res m'agradaria més que poder dir que Palma és avui una ciutat millor, però no ho és. De fet, és una ciutat on els seus ciutadans viuen pitjor".

I és que la fórmula del PP per contrarestar la crisi "és el virus del dèficit zero, que acaba supeditant l'atenció social als resultats econòmics i que presenta com a bona gestió deixar de gastar els doblers per als col·lectius amb més dificultats", denuncià Calvo. Posà com a exemple el superàvit de 27,6 milions d'euros aconseguits al pressupost de 2012. "És una traïció a la ciutadania, ja que es podrien haver evitat sacrificis injustos i desmesurats", denuncià la socialista. Així mateix, lamentà la supressió de serveis i la pujada d'impostos, entre els quals destaca la revisió cadastral: "Ha suposat un augment del 78% de l'IBI".

Aquest argument i d'altres seran debatuts entre avui i demà en el ple de l'Ajuntament de Palma, que durà a terme així el debat anual de política general de la ciutat.

stats