Política 09/04/2019

Biel Company recomana a Tezanos "deixar de beure" abans de publicar una enquesta del CIS

S'ha mostrat contundent amb el resultat que apunta que els populars tan sols aconseguiran un diputat a les Balears

Ivan Martín
2 min
Company ha lamentat el resultat que preveu l'enquesta del CIS i no se la creu.

Es CastellEl president del PP de les Balears i candidat al Parlament, Biel Company ha instat el president del Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS), José Félix Tezanos, a "deixar de beure abans de publicar una enquesta", en referència a les últimes xifres fetes públiques aquest dimarts, que vaticinen una contundent derrota a les urnes per als populars en les pròximes eleccions generals. Company ha fet aquestes declaracions després de l'acte electoral celebrat al Castell i en el qual ha participat el president estatal del PP, Pablo Casado.

Company s'ha mostrat irònic amb el resultat del CIS que apunta que els populars tan sols aconseguiran a les Balears un diputat, fet que per al president del PP autonòmic és "de traca", ja que veu impossible que Podem n'obtingui dos. En aquest sentit, Biel Company ha dit que se sent "sorprès pel bon resultat que ens dona el CIS, coneixent Tezanos són uns bons números. No sé si hem de riure o no, però estan jugant amb els doblers de tots els espanyols".

D'altra banda, en el seu torn d'intervenció, Company ha lamentat que la presidenta del Govern balear, Francina Armengol, "hagi deixat escapar un tren de 380 milions d'euros pel que fa a la fiscalitat" i ha acusat els partits d'esquerres de "secundar el procés de Catalunya". El líder dels populars a les Balears s'ha compromès a governar des de "l'experiència i el sentit comú". Per la seva banda, la candidata del PP al Consell de Menorca, Coia Sugrañes, ha reivindicat l'espanyolitat de l'illa: "No som països catalans, som menorquins i molt espanyols". Sugrañes també ha aprofitat per demanar a Casado la inclusió en el REIB d'una doble insularitat per compensar els greuges que pateix Menorca respecte d'altres territoris.

stats