Política 01/04/2019

Biel Company promet que abaixarà l'IRPF i eliminarà l'impost de donacions i successions

El president del PP balear es compromet a rebaixar les contribucions a les rendes inferiors a 30.000 euros

Ara Balears
1 min
Biel Company, Mateu Isern i llorenç Galmés, durant la reunió amb la Junta del Col·legi de Gestors Adinitratius.

PalmaEl president del PP balear, Biel Company, ha explicat aquest dilluns el seu compromís per la reducció d'impostos amb una rebaixa de l'IRPF a les rendes que no superin els 30.000 euros, per tal que "les classes mitjanes i baixes paguin menys". Company també ha assegurat que eliminarà l'impost de donacions i successions en cas que governi.

Segons el candidat a la presidència del Govern balear, el PP "fa mesos que treballa en aquesta baixada d'impostos", que va ser presentada al Parlament i rebutjada pel Govern d'Armengol, perquè "volen que les rendes mínimes i baixes vegin reflectida aquesta reducció en la declaració de la renda".

L'altra mesura del PP en matèria d'impostos serà "l'eliminació dels impostos de donacions i successions", ja que "la gent que ha de donar la casa als seus fills o nets no ha de pagar res perquè ja ho ha fet tota la seva vida".

El president del PP balear ha explicat aquestes mesures a la junta del Col·legi de Gestors Administratius de les Balears, amb els quals s'ha reunit en companyia dels candidats al Consell de Mallorca i la batlia de Palma, Llorenç Galmés i Mateu Isern.

stats