Política 10/02/2020

Biel Company acusa Fina Santiago de "desviar l'atenció" en el cas d'explotació sexual de menors tutelats

El president del PP balear assegura que està "ben tranquil" sobre la responsabilitat del seu partit en aquest escàndol durant la legislatura de Bauzá

Maria Llull
1 min
El portaveu parlamentari i president del PP balear, Biel Company

PalmaEl portaveu parlamentari i president del PP balear, Biel Company, ha acusat la consellera d'Afers Socials i Esports del Govern, Fina Santiago, de "posar en marxa el ventilador" pel que fa a l'escàndol d'explotació sexual de menors tutelats per l'IMAS.

Sobre la informació publicada per l'ARA Balears, que assenyala que el defensor del menor va deixar d'informar de l'explotació sexual durant la legislatura de José Ramón Bauzá, Company ha assegurat que en el partit estan "ben tranquils". "El que cal tractar ara és la manca de transparència, amb Armengol amagada. Després ja ho veurem", ha afegit.

Company ha insistit que valorar el que va passar en altres legislatures "no resol el problema" actual ni dona informació sobre "per què es va voler amagar". "Aquest escàndol es va conèixer pels mitjans de comunicació. M'estranya molt que no sortís llavors", ha destacat sobre la legislatura de Bauzá.

Per la seva banda, la portaveu de Ciutadans, Patricia Guasp, ha dit que el seu grup demanarà pels menors tutelats en el pla del Parlament d'aquest dimarts. "Han fallat els protocols i la coordinació amb el Consell, i això fa que el Govern també hi tingui responsabilitat", ha afegit.

stats