Política 03/05/2019

Biel Company: "Agilitarem els tràmits per a la concessió de llicències d'obres"

El candidat del PP al Govern Balear ha remarcat que "no ens agraden els extrems i governarem des de la centralitat"

Ara Balears
1 min
Biel Company: "Agilitarem els tràmits per a la concessió de llicències d'obres"

PalmaEl candidat del PP al Govern balear, Biel Company, ha participat aquest divendres a dos actes davant afiliats i simpatitzants del partit a Alaró i Bunyola on ha assegurat que si arriben al Govern “agilitarem tant les ajudes de serveis socials com els tràmits per a la concessió de llicències d'obres”. A més, Company ha recordat que “el PP fuig del radicalisme, tant d'esquerres com de dretes. No ens agraden els extrems i governarem des de la centralitat i la moderació per a arreglar els problemes de la gent”.

El líder ‘popular’ ha afegit a Alaró que “hem de treballar la convivència, aplicar el ‘seny’ i el sentit comú, no podem enfrontar a la gent”. Company s'ha compromès a dedicar-se a donar solucions als ciutadans com, per exemple, “els accessos a Palma” davant els embussos diaris. En l'àmbit educatiu “volem que els nostres joves competeixin amb altres joves en el món globalitzat en el qual vivim”, ha afegit Company. I, sobretot, “volem impulsar l'economia perquè si l'economia va bé es creen llocs de treball i tota l'activitat es reactiva”.

Poc després, ja a Bunyola, Company ha insistit que “no estic en política per a combatre, sinó per a debatre”, per la qual cosa “farem una campanya en positiu”. “L'extremisme d'esquerres no es pot combatre amb extremisme de dretes. En els últims 4 anys ja hem sofert als radicals d'esquerres amb el govern d'Armengol”. Company ha reiterat que “sortim a guanyar les eleccions i a governar amb sentit comú per a poder millorar la vida de tots”.

stats