Política 04/03/2019

Bel Busquets, sobre l'arxiu del cas Contractes: "S'ha demostrat que la nostra gent és honesta"

La coordinadora de MÉS per Mallorca ha assegurat que "és un dia d'alegria i satisfacció perquè s'ha demostrat el que ja sabíem"

K. O.
2 min
Bel Busquets

PalmaLa coordinadora de MÉS per Mallorca i vicepresidenta del Govern, Bel Busquets, ha declarat que "s'ha demostrat que la nostra gent és honesta i treballa amb compromís pel país", després de conèixer que el jutjat d'Instrucció número 9 de Palma ha arxivat aquest dilluns el cas dels contractes del partit sobiranista perquè "no ha resultat degudament justificada la perpetració dels delictes" comesos.

Busquets ha agraït les decisions polítiques que es van prendre en el seu moment, ja que figures destacades de MÉS renunciaren als seus càrrecs per no afectar ni la formació ni el Govern del Pacte. "Va ser una resposta exemplar ajustada al moment", ha dit al respecte. A més, ha recordat que les feines encomanades "han quedat plenament justificades perquè van ser plenament pagades i responien a una necessitat".

La vicepresidenta també ha assegurat que "tenim el comptador de corrupció a zero, per molt que faci mal a aquells que volen insistir que tots els polítics són iguals", afegint que "la gent de MÉS és honesta i està al servei d'aquesta terra". A la formació asseguren que de moment no emprendran cap mesura legal, com un recurs.

MÉs per Menorca: "La decisió del Govern va ser injusta"

La formació menorquinista recorda que va haver de pagar "els plats bruts" abandonant l'executiu i demana una rectificació als partits que varen fer del cas "una condemna mediàtica".

Més reaccions

El que fou vicepresident i conseller de Turisme, Biel Barceló, ha expressat a través de Twitter que "alguns articulistes i polítics es varen omplir la boca cercant fer el major mal possible", tot i que ara tot ha acabat "en no res".

L'exconsellera de Transparència, Cultura i Esports del Govern de les Illes Balears, Ruth Mateu ha reaccionat a la decisió del Jutjat d'Instrucció número 9 de Palma assegurant que "no tots som iguals" i remarcant que MÉS és un partit amb "zero corrupció".

Per la seva part, Biel Barceló ha assegurat que "el temps sempre posa les coses a lloc" i ha criticat a aquells polítics i periodistes que "se'n varen omplir la boca cercant fer el major mal possible"

stats