Política 14/06/2013

Bauzá ha defensat el seu honor amb recursos públics

José Ramón Bauzá reclamava una indemnització de 6.000 euros

A.a.
1 min

PalmaEl president del Govern balear, José Ramón Bauzá, ha estat representat en aquest litigi per una advocada dels Serveis Jurídics de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per defensar-se d'una suposada intromissió il·legítima en el seu honor. Per tant, ha utilitzat els recursos públics de la Comunitat Autònoma per defensar el seu honor.

La sentència dictada ahir pel Tribunal de la Secció Tercera de l'Audiència resol l'apel·lació que va formular l'advocada de la Comunitat Autònoma contra una sentència que el 21 de novembre de 2011 va dictar el Jutjat de Primera Instància número quatre de Palma i en la qual la justícia ja resolgué en contra de les pretensions del president del Govern en un judici sobre el dret a l'honor, la intimitat i la imatge. No obstant això, José Ramón Bauzá va entrendre que havia de continuar endavant amb les seves accions contra Lorenzo Bravo i el sindicat UGT per les frases proferides pel líder sindical.

Tot i la primera desestimació, Bauzá va decidir apel·lar-hi i així ho va encarregar un altre cop a l'advocada de la Comunitat Autònoma.

En la demanda, José Ramón Bauzá reclamava una indemnització de 6.000 euros, xifra que havia de compensar, en la seva opinió, els perjudicis causats a la seva persona per les manifestacions de Bravo. La justícia no ho ha acceptat.

La demanda fou presentada per José Ramón Bauzá "en la seva condició de president de les Illes Balears", segons diu la sentència. Aquest fet possiblement és en el qual s'empara per utilitzar els serveis de l'Advocacia de la Comunitat Autònoma.

stats