Política 17/07/2020

Balears rebrà 400 milions dels fons covid-19

El PSIB ha valorat molt positivament la validació del decret llei que aportarà 16.000 milions d’euros no reemborsables a les comunitats autònomes

Ara Balears
1 min
Les botigues s'han vist obligades a tancar

PalmaLes Illes Balears rebran 400 milions d'euros del fons covid-19 del govern espanyol destinat a pal·liar els efectes de la pandèmia. Davant l'aprovació del decret llei, que permetrà a l'Arxipèlag activar noves propostes de reactivació econòmica, el PSIB ha explicat que aquests nous fons "seran dedicats a solidificar els serveis públics, especialment l'educació i la sanitat, i a recompensar la baixada de la recaptació d'aquí a final d'any".

El diputat del PSIB-PSOE al Congrés, Pere Joan Pons, ha valorat molt positivament la validació aquesta setmana del decret llei del fons covid-19, el qual aportarà 16.000 milions d'euros no reemborsables a les comunitats autònomes.

A més, Bonet ha remarcat que aquestes noves mesures econòmiques són per a "una recuperació justa i per millorar el finançament de les Illes Balears i que marquen una clara diferència respecte de l'anterior crisi". El diputat socialista ha remarcat que amb l'aprovació d'aquest nou fons "es demostra que la sortida que estam impulsant de la crisi del coronavirus no té res a veure amb l'anterior".

Bonet també ha celebrat la validació de la prorrogació dels ERTO fins al 30 de setembre, els avals ICO per més de 40.000 milions d'euros que rebran sobretot el sector de l'automoció i el sector turístic, la bonificació per als fixos discontinus.

stats