Política 11/02/2019

L'esquerra de les Balears considera "fracassada" la manifestació de diumenge a Madrid

Cs demanà a Pedro Sánchez que "deixi de blanquejar colpistes i d'humiliar la democràcia"

S. Vidal
1 min
L'esquerra de Balears considera "fracassada" la manifestació de diumenge a Colón

PalmaLa manifestació d'aquest diumenge a la plaça de Colón, Madrid, "va quedar per davall les expectatives de la majoria de la població que es mostra allunyada de les manifestacions d'odi", ha valorat el portaveu de Podem al Parlament, Alberto Jarabo, a qui preocupa la postura del PP a les Balears: "No sabem fins quant de temps vol retrocedir en el passat", ha afegit.

Segons el diputat de MÉS per Mallorca, Miquel Gallardo, "la manifestació incitada per l'extrema dreta denota que la democràcia està en perill". Gallardo ha recordat que el diàleg "és un dels pilars de la democràcia" i considera una errada que el president del govern, Pedro Sánchez, s'hagi fet enrere amb la figura del relator, ja que "dinamita qualsevol intent de solució dialogada".

Ciutadans, un dels partits presents a l'acte de diumenge a Madrid, ha demanat al govern espanyol que deixi de blanquejar els colpistes i d'humiliar la democràcia". Per a la diputada Olga Ballester, la manifestació "va ser un clam de molts de ciutadans que volen dir prou a les cessions als secessionistes i nacionalistes". Ciutadans reclama la convocatòria d'unes eleccions perquè considera que la política amb Catalunya "està desintegrant l'estat de dret", ha afegit.

stats