Política 24/07/2019

Armengol afirma que Espanya "necessita estabilitat" i "posar fi a la incertesa"

La presidenta del Govern ha assistit a la seva primera reunió oficial d'aquesta legislatura amb el president del Consell d'Eivissa, Vicent Marí

Ara Balears
1 min
Francina Armengol i Vicent Marí.

PalmaLa presidenta del Govern, Francina Armengol, ha afirmat aquest dimecres a Eivissa que Espanya necessita "estabilitat" perquè el país ha arrossegat "massa temps la sensació d'incertesa". Armengol s'ha referit així a la situació política d'Espanya, després d'assistir a la primera reunió oficial d'aquesta legislatura amb el president del Consell d'Eivissa, Vicent Marí.

Per a la presidenta de l'Executiu balear, aquesta situació "no ajuda a continuar creixent econòmicament ni a redistribuir la riquesa d'una manera justa". Per això ha confiat que aquest dijous Pedro Sánchez es converteixi en president en la segona i definitiva votació del Congrés dels Diputats, amb l'objectiu que formi govern "al més aviat possible".

La manca d'un executiu, ha continuat, impedeix a les comunitats autònomes exercir "adequadament" les seves competències. Finalment, Armengol s'ha mostrat optimista que demà existeixi la "suficient responsabilitat i seny" perquè Sánchez sigui investit president i, d'aquesta manera, s'iniciï un període "tranquil" i "sòlid".

Durant la visita, Armengol i Marí han assegurat que afronten la legislatura amb lleialtat i voluntat de col·laborar. El president del Consell d'Eivissa s'ha mostrat molt "content" per aquesta primera reunió entre els dos dirigents i Armengol ha remarcat que per funcionar hi ha d'haver "un gran consens" amb tots els ajuntaments.

stats