Política 29/01/2019

Armengol reitera que la inversió de l'Estat "no és suficient"

La presidenta del Govern ha tornat a assegurar que el REB arribarà "en breu"

M.ll.
1 min
La presidenta del Govern, Francina Armengol.

PalmaLa presidenta del Govern, Francina Armengol, ha reiterat en el ple del Parlament d'aquest dimarts que la inversió prevista pels pressupostos generals de l'Estat a les Balears "no és suficient", encara que també ha considerat que els comptes de Madrid beneficiaran les Illes Balears en molts altres aspectes, com l'augment del salari dels treballadors públics i la supressió dels copagaments farmacèutics.

D'altra banda, Armengol ha recordat que el REB compensarà la manca d'inversió estatal a les Balears i ha insistit que el nou règim especial arribarà "en breu".

El portaveu d'El Pi, Jaume Font, ha retret a la presidenta que el REB "no ha de rectificar per compensar la manca d'inversió, sinó per compensar els costos de la insularitat". "Volem el mateix que les Canàries", ha dit durant la sessió de control al Govern.

D'altra banda, el president del PP balear, Biel Company, ha tornat a acusar la presidenta "d'enganar massivament" els ciutadans. "Ha viscut de l'eslògan i ara no hi ha rastre de REB, ni del conveni de carreteres, ni de les inversions ferroviàries, ni de les hidràuliques", ha comentat Company.

stats