Política 10/04/2019

Francina Armengol: "No podem permetre que governin els partits de dretes"

La presidenta del Govern ha demanat una gran mobilització amb vista a les eleccions

Ara Balears
1 min
La presidenta del Govern, Francina Armengol.

Palma"Tenim la gran oportunitat de ser la primera força a les Balears i Espanya i guanyar les eleccions per governar". La secretària general del PSIB-PSOE i presidenta del Govern, Francina Armengol, han demanat una "gran mobilització" amb vista a les eleccions generals i autonòmiques després de conèixer les dades del CIS.

La presidenta va aprofitar aquest dimarts un acte de precampanya a Ariany per subratllar la possibilitat que el PSIB-PSOE es converteixi en el primer partit de les Balears, una posició que correspon avui dia al PP. "Tenim el projecte, un treball ben fet i el rigor per continuar construint unes illes millors i governar vuit anys seguits per primera vegada", va afirmar Francina Armengol.

La líder socialista va assegurar que "no podem permetre" que governin els partits de "dretes", fent al·lusió a lPP, Cs i Vox, i va explicar que el PSOE desenvoluparà una campanya "optimista, coherent, en positiu i amb l'aval d'haver canviat la situació a les Balears".

Per part seva, el candidat socialista al Congrés per les Balears, Pere Joan Pons, va apostar per mobilitzar l'electorat progressista "per ampliar el que hem fet en nou mesos amb el Govern de Pedro Sánchez, com augmentar el salari mínim, millorar les pensions o ampliar els permisos de paternitat".

stats