Política 18/03/2019

Podem insta Armengol que faci "tot el possible" per aturar el projecte de les Fontanelles

El portaveu del partit ha recordat que l'empresa promotora hauria de tornar a sol·licitar les llicències municipals perquè "estan extingides"

K. O.
1 min
El TSJIB avala la continuïtat de la suspensió de llicències d'equipaments comercials

PalmaEl portaveu de Podem al Parlament,

Les declaracions es produeixen pocs dies després que el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB) emetés una sentència amb la qual tanca la porta a possibles reclamacions econòmiques per part del grup promotor al Consell de Mallorca arran de la norma territorial cautelar.

Durant la roda de premsa, el representant del partit morat també ha lamentat que no s'inclogui la participació ciutadana en l'aprovació de la nova llei que modificarà el reglament del Parlament balear. "Encara existeixen partits que no accepten que el ciutadà participi directament en la política parlamentària", ha dit. La mesura, que entrarà en vigor després de les eleccions del 26 de maig, suposarà que els partits que formin part del Govern no puguin fer preguntes de control a l'Executiu durant els plens, una mesura que ja s'ha aplicat en l'actual període legislatiu. A més, en cada sessió parlamentària es tramitaran com a màxim dues interpel·lacions, només una per grup. La resposta del Govern a les preguntes escrites que formuli l'oposició hauran de ser "clares i precises".

stats