Armengol nomena el seu equip de confiança per fer front a les eleccions

Iago Negueruela coordinarà la conferència política de març i Quim Torres, Álvaro Gil i Andreu Alcover formaran l'oficina de la candidata

El  PSIB  ha  nomenat  aquest dilluns l'equip de l'oficina de la seva candidata al Govern per a les eleccions autonòmiques del pròxim mes de maig, Francina Armengol, i el coordinador de la seva conferència política, que durà a terme al març, que serà  el  secretari d'Ocupació del partit i conseller de Treball,  Iago   Negueruela .

El secretari d'Idees, Programes i Formació,  Javier  de  Juan , ha indicat que aquesta conferència serà un instrument per "establir mecanismes de participació i crear un projecte integrador en contraposició amb els projectes excloents de la dreta". Per la seva banda,  Negueruela  ha agraït la confiança del partit i de la seva secretària general, Francina Armengol, per aquest nomenament.

El  PSIB -PSOE ha reunit aquest dilluns la comissió executiva per posar en marxa la conferència política i designar el seu comitè organitzador, presentar la nova campanya de comunicació 'Transformant' i incorporar nous membres al consell assessor en polítiques d'igualtat.

Al costat  de  Negueruela , hi haurà com a principals impulsors de la conferència política la secretària d'Organització del partit,  Silvana  González; la secretària de Política Autonòmica,  Maria  José Camps, el diputat al Congrés Pere Joan Pons, i  Alberto   Magro  com a assessor  de  comunicació , a més de  Javier  de  Juan .

Negueruela ha destacat que “moltes de les mesures que aprovarem aquesta setmana en els quarts pressupostos de la legislatura són fruit de la conferència política del 2015”, assegurant que “tenim el repte de fer una nova conferència política per reprendre l’agenda social i impulsar polítiques destinades a millorar la vida de les classes mitjanes i baixes de les nostres illes”. 

Pel que fa a l'oficina de la candidatura de Francina Armengol, el cap  estratègic és Quim Torres i  el responsable de comunicació , Álvaro Gil. El portaveu de l'oficina serà Andreu Alcover.

L’executiva també ha aprovat la nova campanya 'Transformant' per comunicar “la transformació que s’està fent al conjunt de les nostres illes arran de les polítiques del PSIB-PSOE a totes les institucions, que permeten recuperar espais, distribuir riquesa i generar oportunitats, tot assumint que encara queden molts reptes per aconseguir”, segons ha explicat Negueruela.

A més, s'incorporen al consell  assessor  per a polítiques d'igualtat la  professora  Margalida Moll, llicenciada en Geografia i Història, i  María  José Hernández Ortiz, llicenciada en Medicina.