Política 13/02/2019

Armengol: "El més lògic és que la legislatura s'escurci"

La presidenta ha qualificat de "mala notícia" per als ciutadans espanyols i de les Balears que no s'hagin adoptat els comptes estatals del 2019

Ara Balears
1 min
Francina Armengol en una imatge d'arxiu

Palma"El més lògic és que la legislatura s'escurci", ha afirmat aquest dimecres la presidenta del Govern balear, Francina Armengol, després de conèixer que no s'aprovarien els pressupostos generals de l'Estat del 2019 al Congrés dels Diputats.

En declaracions als periodistes, Armengol ha dit que ara serà el president Pedro Sánchez qui decideixi sobre la convocatòria d'eleccions generals. La presidenta ha qualificat de "mala notícia" per als ciutadans espanyols i de les Balears que no s'hagin adoptat els comptes estatals del 2019, ja que eren uns pressupostos "molt socials i molt necessaris".

A més, ha dit que els ciutadans "no es mereixen" uns grups parlamentaris que "no estan a l'altura de les circumstàncies", en referència als partits que no els han donat suport. "És fàcil la crítica política", però era necessari tirar endavant uns pressupostos que donassin "estabilitat" al país i als seus ciutadans, ha lamentat la també secretària general dels socialistes de les Balears.

stats