Política 18/05/2019

Armengol garanteix a Menorca afavorir la conciliació de la vida laboral i familiar

La candidata socialista es compromet a obrir les escoles a l'horabaixa i oferir activitats extraescolars gratuïtes

Iván Martín
2 min
Marc Pons i Susana Mora han acompanyat a Francina Armengol en la presentació de Carol Marquès a la batlia de Sant Lluís.

Sant LluísLa candidata del PSIB-PSOE al Govern balear, Francina Armengol, ha efectuat a Menorca l’acte central de la campanya amb vista als comicis del pròxim 26-M. Davant un centenar de simpatitzants, Armengol ha donat suport a la candidata dels socialistes a Sant Lluís, Carol Marquès, i ha aprofitat per recordar que "el Govern actual ha estat el que ha invertit més milions d’euros a Menorca". Armengol s’ha mostrat "il·lusionada" davant el repte de la reelecció i ha reivindicat els principals projectes "que necessiten quatre anys més per consolidar-se". La presidenta de l’Executiu s’ha referit a la reconversió de l’antic hospital del Toro, la nova seu del Conservatori de Música i Dansa de Menorca a la sala Augusta, l’escola d’adults i la residència geriàtrica a Maó. També ha enumerat l’adquisició dels quarters de l’Esplanada del Castell i la construcció de l’escola d’hostaleria al port de Ciutadella.

D’altra banda, Francina Armengol ha assegurat que “som conscient que Bauzá va castigar Menorca, de les dificultats en les temporades turístiques a l’illa i de les rendes baixes que perceben els treballadors del sector, però des del Govern balear garantim més benestar a tota la societat". En aquest sentit, la candidata del PSIB-PSOE s’ha compromès a "garantir l’accés a l’habitatge a tothom, afavorir la conciliació entre la vida laboral i familiar, obrirem les escoles a l'horabaixa, farem activitats extraescolars gratuïtes per a aquelles famílies que ingressin menys de 18.000 euros anuals i s’estudiarà l’anglès i altres idiomes de manera gratuïta”. A més, Armengol ha llançat un missatge a les empreses: “El Govern balear es farà càrrec de la despesa laboral de 5 dies a l’any per cada treballador que tingui la tutela d’una persona dependent a casa”.

Per part seva, Susana Mora ha destacat que "tots i totes sou els que feis que aquest partit sigui gran, plural, feminista, sostenible i divers, un partit amb capacitat de govern i que guanyarà les eleccions del 26 de maig. Hem decidit quina Menorca mereixem: volem continuar avançant per l’esquerra entorn d'un model d’esquerres en què tothom hi tingui cabuda. Dia 26 de maig cap vot progressista pot quedar a casa, el futur és dels menorquins i de les menorquines, i estic segura que aconseguirem totes les batlies, la presidència del Consell Insular i revalidarem Francina Armengol com a presidenta del Govern de les Illes Balears".

stats