Política 27/02/2019

Armengol explicarà el REB en el ple de dimarts a petició pròpia, i el PP diu que ho va demanar fa dos dies

El PP votarà a favor del Règim Especial al Congrés

Maria Llull
1 min
La presidenta del Govern, Francina Armengol, explicarà el REB en el ple del Parlament.

PalmaLa presidenta del Govern, Francina Armengol, compareixerà en el ple del Parlament del pròxim dimarts per explicar el REB. El perquè d'aquesta compareixença té dues explicacions diferents: mentre que el PSIB diu que és a petició pròpia, el PP afirma que va demanar les explicacions a la Cambra el passat 25 de febrer.

"La presidenta explicarà la importància del REB per a aquesta Comunitat quan ja es conegui què ha votat cada partit al Congrés", ha assenyalat el portaveu del PSIB, Andreu Alcover, aquest dimarts en roda de premsa. "Esperam que el PP i Ciutadans hi donin suport més enllà de les crítiques puntuals", ha afegit.

El diputat del PP Juan Manuel Lafuente ha assenyalat que el seu partit "va sol·licitar per escrit" la compareixença d'Armengol el passat "25 de febrer". "La va demanar per iniciativa pròpia l'endemà", ha indicat Lafuente. "Allò normal i que respon a les bones maneres parlamentàries seria tramitar la petició que va entrar en primer lloc". Segons el diputat popular, el Govern ha demostrat el seu tarannà una vegada més. "Hi ha mala educació, mala fe i nervis".

El PP votarà a favor del REB al Congrés

Lafuente també ha explicat que el PP votarà a favor del REB aquest dijous a la Diputació Permanent del Congrés. "Ells no ho farien i ja no ho varen fer el 2015 perquè trobaven que era poc electoralista", ha dit el diputat popular referint-se al Govern. "Malgrat tot, si beneficia en alguna cosa els ciutadans de les Illes, li donarem suport", ha afirmat.

stats