Política 01/04/2019

Armengol signa la dissolució del Parlament i la convocatòria d'autonòmiques

Aquest decret posa fi a la legislatura

Ara Balears
1 min
La presidenta del Govern, Francina Armengol, durant el ple del Parlament

PalmaLa presidenta del Govern, Francina Armengol, ha signat aquest dilluns el decret de dissolució del Parlament i la convocatòria d'eleccions autonòmiques i als consells el pròxim 26 de maig.

Amb ocasió de la signatura d'aquest decret que posa fi a la legislatura, Armengol ha manifestat el seu agraïment a tots els que l'han acompanyada en el Govern, per treballar "per millorar la vida de la gent", i als treballadors públics del Govern, "que cada dia es deixen la pell per servir millor".

La presidenta ha estès el seu agraïment al conjunt de la societat, perquè "des del debat, el diàleg i la participació han aconseguit que facem millors polítiques per la qualitat de vida de tots". Armengol també ha assegurat que "han estat quatre anys de feina intensa, de servei a la ciutadania, de millora del creixement econòmic, d'intentar repartir millor la riquesa, de garantir més drets i llibertats i de millor democràcia". També ha aprofitat per demanar disculpes pels errors.

Sobre la convocatòria d'eleccions, Armengol ha assegurat que "arriba el moment més important de la democràcia", amb el dret dels ciutadans de "poder decidir qui volen que lideri la Comunitat Autònoma". "El 26-M els ciutadans teniu la darrera paraula", ha destacat.

stats