Política 08/06/2018

Armengol demanarà un nou REB quan es reuneixi amb Sánchez

El Règim Especial per a Balears ha d'incloure mesures fiscals, de transport i d'inversions per compensar els costos de la insularitat

J. R./efe
1 min
La presidenta del Govern, Francina Armengol, en la roda de premsa al Consell de Govern.

PalmaLa presidenta del Govern, Francina Armengol, plantejarà al nou president espanyol, Pedro Sánchez, la "urgència" de pactar una nova llei de Règim Especial per a Balears (REB). La reunió d'Armengol amb Sánchez es farà "de manera immediata" en el marc de les trobades amb tots els presidents autonòmics que mantindrà Sánchez, tot i que de moment no hi ha una data tancada.

En la roda de premsa posterior al Consell de Govern, que per primera vegada en aquesta legislatura s'ha fet a Menorca, la presidenta ha afirmat que a les darreres hores ha parlat "amb diferents ministres" i ha dit que era "il·lusionant" la formació del nou executiu format per Sánchez.

Armengol confia que el nou executiu espanyol mantindrà "un diàleg absolutament diferent" amb els presidents autonòmics i ha destacat les semblances entres les prioritats dels programes dels dos governs, que ha centrat en "la lluita contra la precarietat laboral, la violència de gènere, la desigualtat salarial i una aposta per la transició energètica".

stats