Política 05/02/2019

Armengol demana a Company que "deixi de fer el ridícul"

La presidenta del Govern acusa el líder del PP de canviar el regionalisme per la recentralització de Pablo Casado

M. Ll.
2 min
La presidenta del Govern, Francina Armengol.

PalmaLa presidenta del Govern, Francina Armengol, ha demanat al líder del Partit Popular, Biel Company, que "deixi de fer el ridícul" i l'ha acusat d'haver canviat el regionalisme per la proposta recentralitzadora de Pablo Casado. "Primer aplaudia totes les propostes de Bauzá. Quan varen perdre les eleccions, es va vestir de regionalisme, i ara es torna a canviar de camisa per donar suport al plantejament recentralitzador de Pablo Casado", ha dit Armengol. "Vostè demostra que no és coherent i que no té projecte", ha afegit.

Armengol també ha retret al PP el fet que vulgui presentar un recurs d'inconstitucionalitat al Congrés contra la Llei balear de camins. "Seria bo que defensàs que l'espai públic sigui compartit", ha dit.

Per la seva part, Company ha instat la presidenta a donar suport a la llei de Pablo Casado perquè les ocupacions il·legals d'habitatges es puguin resoldre amb l'expulsió dels okupes en 24 hores. Armengol ha replicat que "ja hi ha mecanismes per la via civil" per resoldre aquesta qüestió.

Company critica Miquel Ensenyat

El president del PP balear ha criticat als passadissos del Parlament les declaracions del president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, que manifestà el seu suport als presos polítics catalans. "Són totalment desafortunades i inconcebibles", ha afirmat. Company ha afegit que els polítics catalans estan presos "per incomplir la legalitat".

Company també ha fet referència al viatge del conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal, a Catalunya i a la seva afirmació que el Govern anirà "de bracet de Catalunya" per defensar els interessos agraris de les Balears. "Com pots anar de bracet amb la gent que vol sortir d'Espanya i que deixarà de ser europea? El missatge que es transmet als pagesos de les Illes és que es quedaran sense els doblers d'Europa", ha dit.

stats