Política 08/02/2020

El PP exigeix al Govern que reclami a Sánchez per via judicial els 78 milions de l'IVA

Company: "Ja és hora que Armengol deixi d'acotar el cap i d'estar agenollada davant Madrid"

Ara Balears
1 min
El president del Partit Popular a les Illes Balears, Biel Company

PalmaEl president del PP balear, Biel Company, segons ha informat l'agència Efe, ha afirmat aquest dissabte, respecte de l'impagament de l'Estat a Balears de 78 milions en concepte de l'IVA, que la presidenta del Govern balear ha de ser més reivindicativa davant el govern espanyol. "Ja és hora que Armengol deixi d'acotar el cap i d'estar agenollada davant Madrid", ha dit.

Company ha declarat que "el que no pot fer" la presidenta balear és "dir que no reclamarà judicialment els 78 milions de l'IVA, quan sí que ho estan fent la resta de presidents de comunitats autònomes, inclosos els socialistes", ha assenyalat el líder popular després de la reunió del Consell de Política Fiscal i Financera del seu partit.

A més, el president del PP balear ha afirmat que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha aprovat "decrets llei per a tot el que ha volgut i no ho ha fet amb l'IVA perquè estava interessat a robar-nos 2.500 milions d'euros a totes les comunitats autònomes, 78 dels quals són de les Balears".

stats