Política 07/02/2019

Armengol col·loca la primera pedra de 58 habitatges públics a Maó

La inversió global s'eleva a 5,6 milions d'euros

Iván Martín
1 min
La presidenta de l'executiu autonòmic ha destacat a Menorca la inversió en habitatges públics.

MaóLa presidenta del Govern balear, Francina Armengol ha participat aquest dijous en l'acte de col·locació de la primera pedra de dues promocions d'habitatges de protecció oficial que s'executen a Maó. Entre els dos projectes sumen un total de 58 habitatges i la inversió global s'eleva a 5,6 milions d'euros.

Armengol ha destacat les polítiques d'habitatge duites a terme pel Govern balear. Segons la presidenta, aquestes "són una absoluta prioritat, cal tenir en compte que veníem d'un autèntic desert en actuacions relacionades amb habitatge públic". D'altra banda, Armengol ha emfasitzat la funció "social i comunitària" de les promocions.

La primera de les promocions consta de 40 habitatges de 45 metres quadrats. Tres d'aquests pisos estaran adaptats per a persones amb mobilitat reduïda, i dos pisos de 60 metres quadrats. Els habitatges s'adjudicaran a joves que estiguin cursant estudis relacionats amb la tercera edat o tinguin la voluntat de tenir cura de veïns majors. El termini d'execució és de 21 mesos.

La segona promoció tindrà 18 habitatges. En aquest cas, el termini d'execució de les obres serà de 16 mesos. Es tracta de 14 habitatges de dues habitacions i 4 d'una. Aquesta promoció es destinarà al conjunt de la ciutadania i s'adjudicaran a les persones inscrites a la llista de l'Ibavi.

stats