Política 23/04/2019

Armengol: "Pedro Sánchez és l'únic presidenciable"

Biel Company, en canvi, assegura que Sánchez és el gran perdedor i que la política de centredreta és "l'única vàlida si volem evitar una nova crisi a Espanya”

Ara Balears
2 min
La presidenta del Govern i secretària general del PSIB, Francina Armengol, en una imatge d'arxiu.

PalmaLa presidenta del Govern, Francina Armengol, ha afirmat aquest dimarts que "Pedro Sánchez és l'únic presidenciable, l'únic en qui es pot confiar per tirar endavant un projecte de progrés i continuar avançant", en la línia del que ha fet el PSOE durant els darrers deu mesos de govern central. D'aquesta manera s'ha referit la secretària general del PSIB al debat electoral d'aquest dilluns a TVE entre els principals candidats a la presidència del govern.

Armengol ha assenyalat que "anam a unes eleccions a dues voltes on hi ha dos models claríssims a triar: el de la dreta desnortada, molt radical, sense projecte i que apel·la a la víscera, l'odi, la crispació i l'insult, o el del Partit Socialista, l'únic que pot garantir detenir la dreta amb un projecte seriós, rigorós, amb capacitat de governar i amb l'experiència del que hem fet a les Balears i Espanya".

El candidat al Congrés per les Balears, Pere Joan Pons, ha advertit que "el bloc de la dreta" presenta "un model cap enrere i el Partit Socialista, un model progressista"

Armengol ha aprofitat la Diada de Sant Jordi per recordar que els socialistes sempre han defensat que "un poble que no és culte no té futur ni capacitat de progrés". De fet, un dels compromisos dels socialistes per a les eleccions del 28 d'abril i del 26 de maig és "continuar apostant d'una manera valenta i ferma pels projectes culturals de les Illes, ajudant creadors, impulsant la promoció cultural i incentivant el consum i la distribució de la cultura".

Company contradiu Armengol i assegura que Sánchez és el gran perdedor del debat

El candidat del PP a la presidència del Govern, Biel Company, en canvi, ha assegurat que “tots coincideixen que hi ha hagut un clar perdedor, Pedro Sánchez, que va estar molt incòmode, nerviós i no va estar a l'altura, com és de preveure en una persona que ha assaltat la Moncloa”.

El líder del PP balear ha afegit que “el nostre president va guanyar actuant com a president i això és l'important: que es vegi que Casado és l'únic que pot presidir el Govern per l'experiència del PP i per la seva pròpia, amb arguments, tranquil·litat, contundència i tota una sèrie de propostes".

En opinió de Company, l'opció política de centredreta és "l'única vàlida si volem evitar una nova crisi a Espanya”.

stats