Política 14/02/2018

Armengol destaca a Menorca l'aposta inversora del Govern als ports de Balears

La presidenta supervisa les obres que s'estan realitzant a la infraestructura portuària i recorda que el PP hi va invertir de manera testimonial

Iván Martín
1 min
Equip de govern i oposició han compartit impressions amb la presidenta de l'executiu.

CiutadellaLa presidenta del Govern balear, Francina Armengol, ha visitat aquest dimecres horabaixa les obres que s'estan realitzant al port antic de Ciutadella, uns treballs de millora que consisteixen en la reconstrucció del paviment del moll sud i la instal·lació de torretes elèctriques. El cost és de 2,9 milions d'euros i donen resposta a la necessitat d'actuació a causa del temporal de l'any passat, que hi va ocasionar importants desperfectes.

Armengol ha dit que "Ciutadella és un dels ports emblemàtics de les Balears i que ha rebut una important injecció econòmica durant la legislatura actual. En aquest sentit, cal recordar que veníem d'un mandat on només s'hi havien destinat 2 milions d'euros, mentre que nosaltres ja hi hem aportat 40 milions d'euros". La presidenta de l'Executiu autonòmic també ha assegurat que "l'objectiu de les millores és garantir la seguretat, la viabilitat del port, a més de confirmar unes infraestructures de qualitat".

Per cert, la presidenta i els consellers balears de Territori i Educació, Marc Pons i Martí March, respectivament, han visitat l'IES Maria Àngels Cardona per presentar el projecte arquitectònic del futur centre integrat de formació professional que es farà a l'antiga estació marítima de Ciutadella, amb la qual cosa es compleix una demanda històrica del sector. Finalment, Francina Armengol s'ha trobat amb tots els regidors de l'Ajuntament de Ciutadella per intercanviar opinions sobre les polítiques que el Govern està impulsant i la seva afectació al municipi.

stats