Política 01/06/2018

Armengol, a Madrid amb el nou president

EL PSIB-PSOE afirma que un "nou temps de canvi" és aquí

Ara Balears
2 min
Armengol felicita en persona a Pedro Sánchez

PalmaLa presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, ha viatjat aquest divendres a Madrid per felicitar en persona Pedro Sánchez, després que el ple del Congrés dels Diputats hagi aprovat avui la moció de censura presentada pel PSOE contra el govern de Mariano Rajoy.

"Enhorabona, president Pedro Sánchez. Avui comença un temps nou en aquest país. Regeneració democràtica, diàleg, consensos i projecte polític per recuperar drets i avançar en progrés social", ha publicat al seu perfil de Twitter la presidenta balear.

Així mateix, Armengol ha afirmat a través de les xarxes socials que "avui comença una nova etapa per a aquest país. Esperança de canvi i progrés social liderats pel PSOE i Pedro Sánchez". I, amb l'etiqueta '#LaHoraDeLaDecencia', ha afegit que aquesta etapa que comença és "temps de diàleg, consensos i cerca d'acords".

El PSIB-PSOE creu que un "nou temps de canvi" és aquí

El PSIB-PSOE ha comunicat la seva alegria per tenir investit com a nou President del Govern a Pedro Sánchez. Així ho ha expressat el portaveu, Iago Negueruela, qui ha assegurat que “sempre hem cregut que es podia desallotjar a Rajoy de la presidència del Govern i aconseguir aquesta majoria per ara canviar moltes coses”.

Un "desallotjament" que permet “abandonar el Govern de la Gürtel, de la reforma laboral, de les retallades en les pensions i en la sanitat”, segons Negueruela. Amb tot plegat, la formació considera que comença així “un nou temps de canvi, difícil, complex i en el qual els socialistes hem assumit la responsabilitat immensa de fer realitat aquest canvi i de derogar moltes de les actuacions del Partit Popular”.

El més important per Negueruela és que “comença una època de regeneració democràtica, amb un PP assetjat per la corrupció, amb la qual demostram que som capaços de desterrar la corrupció de les institucions i de generar esperança per un país que mereix un president com Pedro Sánchez”.

Per als socialistes, ara és moment de “posar-nos a fer feina conjuntament pel benefici del país apostant per la regeneració democràtica, les polítiques socials i la recuperació dels drets i serveis perduts durant la crisi”. En aquest sentit, el portaveu ha afegit que “el fet de tenir un president socialista millora la situació del conjunt de l’Estat i de la ciutadania”.

"Avui ha sortit el sol per molta gent i el missatge contra la corrupció que es trasllada a la ciutadania és molt important”, ha conclòs.

stats