Política 29/09/2020

Armengol acusa Company de fer preguntes al Parlament al dictat de Madrid

El portaveu popular torna a reclamar mesures contra l'ocupació il·legal

Maria Llull
1 min
El president del PP balear, Biel Company

PalmaLa presidenta del Govern, Francina Armengol, ha fet servir la ironia quan el portaveu del PP, Biel Company, ha reclamat mesures contra l'ocupació il·legal en el ple del Parlament. "Supòs que li han dictat aquesta pregunta des del carrer de Gènova", ha respost la presidenta, a més de destacar que l'Executiu fa feina "per al compliment de la legalitat" sobre aquest tema. Armengol ha acusat Company de treure aquest tema seguint ordres de la direcció estatal del PP i de la feina dels populars en el Congrés.

Company ha assegurat que "a les Illes Balears hi ha una denúncia per ocupació cada 48 hores". "A vostè li és igual perquè no han entrat a casa seva, però aquest problema requereix una resposta que no sigui ambigua i ens hauria d'aclarir si està del costat de qui ocupa o del propietari legal", ha continuat el popular, qui ha aprofitat el seu torn de paraula per exigir a Armengol que demani "disculpes per la mentida que va dir la setmana passada, i que li varen desmentir automàticament els professionals de l'UCI de Son Llàtzer".

"No espanti la gent, perquè tenim bastants de problemes amb la crisi sanitària i econòmica", ha replicat per la seva banda Armengol, qui ha aportat algunes dades: mentre que l'ocupació s'ha incrementat a l'Estat un 4,8%, a les Balears ha minvat un 19,5%, ha explicat la presidenta. "Tenim un problema amb l'habitatge i es treballa com mai per solucionar-lo", ha afegit.

stats