Política 22/10/2019

Armengol, sobre Catalunya: "Les crisis polítiques es resolen des de la política"

La presidenta del Govern planta cara a l'extrema dreta i en critica l'"exaltació d'un dictador i la instigació del racisme"

Maria Llull
1 min
Imatge de la manifestació en contra de la sentència del Procés del passat diumenge a Palma

PalmaLa presidenta del Govern, Francina Armengol, ha tornat a cridar al diàleg per tal de trobar una solució a Catalunya, i ha assegurat que "les crisis polítiques es resolen des de la política". Armengol ha declarat que està a favor de "les manifestacions lliures i pacífiques". "Cal estar al costat de la llei i mai a favor de la violència", ha afegit.

Armengol ha respost d'aquesta manera a una pregunta del portaveu de Vox, Jorge Campos, sobre si el PSIB pensava continuar amb MÉS per Mallorca com a soci de govern durant el ple del Parlament d'aquest dimarts. La presidenta ha assegurat que no s'entendrà "mai" amb el partit d'extrema dreta i n'ha criticat l'"exaltació del dictador Franco i la instigació del racisme" de Vox.

"Vostè fa preguntes que aporten molt poc en aquests moments. La seva ideologia està molt lluny de la meva", ha indicat Armengol, qui ha recordat que "molts ciutadans varen lluitar per la democràcia" i que aquesta implica defensar "el diàleg i la pluralitat".

stats