Política 02/01/2020

Armengol qualifica d'"acte desesperat" l'intent d'Arrimadas de frustrar la investidura de Pedro Sánchez

La presidenta del Govern balear recorda que el programa del futur govern espanyol inclou propostes "ja aplicades amb èxit" a les Illes

Maria Llull
1 min
La presidenta del Govern balear, Francina Armengol, en una imatge d'arxiu

PalmaLa presidenta socialista del Govern balear, Francina Armengol, ha respost amb contundència a l'intent de la portaveu de Ciutadans, Inés Arrimadas, de frustrar la investidura de Pedro Sánchez telefonant a barons socialistes per tal que els diputats en desacord amb el pacte amb Podem, PNB i ERC trenquin amb la disciplina de partit i hi votin en contra. Armengol ho ha deixat prou clar a les xarxes socials aquest dijous: "Davant d'actes desesperats de partits als quals els ciutadans ja han atribuit el seu paper, els socialistes balears donam suport a l'acord progressista assolit per Pedro Sánchez", ha dit la presidenta en el seu perfil de Twitter.

Armengol, qui ha fet pública la seva crítica en castellà, també ha manifestat que el programa del govern espanyol "inclou propostes ja aplicades amb èxit a les Balears".

Fonts de Ciutadans han apuntat a l'agència Efe que la ronda de trucades prevista per Arrimadas exclou la presidenta del Govern balear i també la presidenta de Navarra, Maria Chivite, i el líder del PSC, Miquel Iceta.

stats