Política 08/05/2019

Arbona, Debon, Bonet i Vicens volen que Antoni Noguera torni a ser batle de Palma

Unes 130 persones provinents de diferents àmbits han donat suport a l’actual batle "per la seva gestió i valentia a l’hora de governar"

Ara Balears
2 min
Antoni Noguera

PalmaUn total de 127 persones han signat el manifest titulat '#JoAmbNoguera', en què els signants afirmen que "Nosaltres, ciutadans i ciutadanes, demòcrates, progressistes, feministes i ecologistes, sabem que la Palma que desitjam només serà possible si Antoni Noguera torna a ser batle". El manifest també destaca les polítiques aplicades per l'ajuntament liderat per Noguera, com ara "la prohibició del lloguer turístic a pisos, la implantació de la recollida selectiva mòbil, la protecció del bosc de Can Tàpera, Son Gual, la defensa del port petit del Molinar i el Carnatge, l'obertura de l'Oficina Antidesnonaments o l'inici del desmantellament del poblat de Son Banya".

Entre els signants hi ha Maria del Mar Bonet; el cantant d'Antònia Font, Pau Debon; l'actriu de 'Mai Neva a Ciutat' i de la companyia La Calòrica, Esther López, i l'escriptora Antonia Vicens. Del món de la cultura, també han signat el manifest personalitats destacades com el productor de cinema Jaume Ripoll; els escriptors Biel Mesquida, Rosa Planas, Sebastià Bennasar i Sebastià Alzamora, i actrius com Lina Mira, Asun Planas, Júlia Truyol i Marga López.

A més, també han signat el manifest diversos batles de ciutats "del canvi" com el batle de Santiago, Martió Noriega; el de Saragossa, Pedro Santisteve; l'ex-batlessa de Badalona, Dolors Sabater, i la tinent de batle de Barcelona, Janet Sanz.

Quant a col·lectius activistes, Noguera ha rebut el suport de la presidenta de la Federació d'Associacions d'Iberoamèrica, Isabel Oviedo; del cooperant Enric Gonyalons; els activistes veïnals, Joan Josep Forteza, Edita Navarro i Llucia Munar, i els activistes d'Esquerra Independentista David Pujol i Guillem Colom, entre d'altres. Finalment, en l'àmbit esportiu li donen suport dos olímpics: l'esquiadora paralímpica Úrsula Pueyo i el boxejador olímpic Youba Sissokho.

stats