Política 28/09/2018

Ara Maó inicia demà el procés intern per configurar la candidatura municipal

L'objectiu és continuar amb les polítiques progressistes al capdavant de l'Ajuntament, impossibilitar un govern de dretes i treballar per a les persones, amb transparència, participació, realisme i ètica

Ivan Martín
1 min
Conxa Juanola podria repetir com a cap de llista d'Ara Maó si els companys d'agrupació ho avalen.

MaóL'agrupació d'electors Ara Maó celebra demà una assemblea en la qual es votarà el model de primàries obertes per elegir el candidat per encapçalar la llista de cara a les pròximes eleccions municipals del mes de maig, així com les persones que integraran la resta de la llista. A més, la cita servirà per aprovar el reglament de primàries elaborat durant els darrers mesos i que recull les propostes debatudes a l'assemblea celebrada el passat 14 de juliol. També es donarà llum verda al calendari de les pròximes votacions internes.

L'objectiu d'Ara Maó és continuar amb les polítiques progressistes, de canvi al capdavant de l'Ajuntament, impossibilitar un govern de dretes i treballar per a les persones, amb transparència, participació, realisme i ètica. El mig miler de persones que actualment configuren el cens de l'agrupació d'electors podran participar a l'assemblea que tindrà lloc, per primera vegada, a la seu, al carrer de la Infanta, 42.

En concret, es votarà entre tres models de primàries. El primer és el que es va utilitzar per a les votacions internes dels comicis municipals de l'any 2015 i implica dues votacions, una per a elegir el cap de llista i, més endavant, una altra per escollir la resta dels vint membres que configuraran la llista per ordre de preferència. El segon model no votaria un cap de llista, sinó un grup reduït de persones que encapçalarien la llista electoral en representació d'Ara Maó. En aquest cas, també hi hauria una segona votació per completar la resta de la llista. Finalment, el tercer model suposaria una única votació per dictaminar el número 1 i la persona guanyadora seria qui configuràs la seva pròpia llista electoral.

stats