Política 26/04/2018

El PP reclama la gratuïtat dels aparcaments dels hospitals Son Espases i Can Misses

La diputada popular Tania Marí ha manifestat que la consellera balear de Salut encara "no ha fet res"

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu ARA Balears.

PalmaLa diputada popular Tania Marí ha manifestat que confia en la "imminent" aprovació de la gratuïtat dels aparcaments dels hospitals Son Espases i Can Misses promesa per la consellera balear de Salut, Patricia Gomez, el febrer de l'any passat, tot i que encara "no s'ha fet res".

Marí ha celebrat que la comissió de Salut del Parlament aprovàs ahir per unanimitat una proposició no de llei del grup popular en aquest sentit i ha insistit que "ha d'entrar en vigor aquest any perquè els ciutadans ho requereixen", segons que ha informat el PP en un comunicat.

La diputada eivissenca ha detallat que si bé a Son Espases s'ha reduït un 24% la tarifa d'aparcament, d'1,60 euros l'hora a 1,22 euros i s'ha establert la gratuïtat dels primers 30 minuts, "a Can Misses es paguen 2,10 euros l'hora; gairebé el doble que a l'hospital de referència, i 12 euros per tenir el cotxe aparcat durant un dia".

També ha recordat que a Son Espases s'han creat 500 places per aparcar que són gratuïtes, però a l'hospital eivissenc no. "A Eivissa sembla que som ciutadans de segona perquè ni disposam de més places ni ens han reduït el preu de l'aparcament".

stats