ESPIONATGE
Política 19/06/2013

Sánchez-Camacho retira les demandes contra Método 3 a canvi de 80.000 euros

L'empresa d'espionatge ha reconegut les acusacions de la líder del PP a Catalunya i es compromet a impedir la reproducció "total o parcial" de la polèmica gravació

Ara
1 min
Alícia Sánchez-Camacho surt de declarar davant del jutge que investiga les escoltes de Método 3 / MANOLO GARCÍA

BarcelonaLa presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha fet públic aquest vespre un acord amb Método 3 per retirar, a canvi de 80.000 euros, les demandes civil i penal que va presentar contra l'empresa d'espionatge per haver-la espiat al restaurant La Camarga en un dinar que va mantenir amb l'exparella de Jordi Pujol i Ferrussola, Victoria Álvarez.

Segons un comunicat fet públic pels populars, "Método 3 reconeix els delictes comesos contra [...] Sánchez-Camacho. Assumeix els continguts de la demanda" que Camacho havia presentat i, en concret, que "dos exempleats de l'empresa van gravar i difondre la gravació de la conversa a què es fa referència a la demanda" i que Método 3 "ha iniciat un procés penal contra els mateixos".

Així, l'empresa es compromet a "extremar les mesures de seguretat de la seva informació perquè es produeixi el cessament immediat, efectiu i permanent de la divulgació de les gravacions il·legítimes" de la conversa entre la líder del PP i Victoria Álvarez, per impedir-ne "la reproducció total o parcial i evitar ulteriors intromissions il·legítimes".

Per tot això, Sánchez-Camacho "concedeix el més ampli perdó tant civil com penal" a Método 3 i les dues parts han acordat "que el contingut de la gravació es mantindrà secreta davant de tercers, i se'n prohibirà expressament la divulgació".

stats