Política 04/06/2019

Alejandra Ferrer, de Gent per Formentera: "La possibilitat de no ser presidenta del Consell existeix"

La candidata al Consell de Formentera no s'ha volgut pronunciar sobre els possibles pactes d'altres formacions

Ara Balears
1 min
Alejandra Ferrer. /ARA BALEARS

PalmaLa candidata al Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, ha assegurat als micròfons del programa 'Al Dia' d'IB3 ràdio que la possibilitat de no ser presidenta existeix, "però això ja serà per decisions que prenguin altres partits que no vull valorar", ha assegurat la candidata de Gent per Formentera.

Ferrer ha recordat que han estat al capdavant del govern durant 12 anys i ha assegurat que encara estan analitzant els resultats del passat 26 de maig. "Allò que veim, després el 26 de maig, és que la gent vol govern socialista però no vol una majoria: Ara hem de negociar per conformar un govern estable".

Així i tot, la candidata ha dit que el seu equip "sempre ha fet feina per Formentera, "i ho farem al govern o a l'oposició", i ha remarcat que les seves prioritats, si arriba a ser presidenta del Consell, seran "continuar amb la regularització de temes com l'entrada de vehicles", ja que la mobilitat "és un tema clau per a nosaltres".

A més, Ferrer ha afegit que el vot de Sílvia Tur, la candidata a diputada al Parlament de les Illes Balears per Formentera, encara no està garantit. "Votarem la seva investidura però el nostre suport dependrà de la relació que tinguem amb el PSIB al Consell", ha conclòs.

stats