Política 17/12/2017

Alcoberro admet que la carta a la militància és "desafortunada" i aclareix que l'ANC demana el vot per ERC, JxCat i la CUP

En la carta, el secretariat de l'Assemblea deia que només "reconeixerà" Carles Puigdemont com a "president legítim" després del 21-D

Ara
1 min
El president de l’ANC, Agustí Alcoberro, durant el seu discurs.

BarcelonaEl vicepresident de l'ANC, Agustí Alcoberro, ha admès que "deu ser desafortunat" el text de la carta que l'entitat ha enviat a la militància o bé "l'oportunitat del moment".

En una entrevista a Catalunya Ràdio, Alcoberro ha aclarit que l'ANC demana el vot per les tres candidatures independentistes: ERC, JxCat i la CUP.

La carta enviada aquest dissabte estableix que després del 21-D l'entitat "reconeixerà únicament el president legítim sorgit de les urnes del 27-S del 2015", és a dir, Carles Puigdemont.

Alcoberro ha afegit ara que en funció dels resultats del 21-D i les "lògiques polítiques" caldrà veure com s'estableix la restitució del Govern "legítim" que va cessar el 155. "La primera cosa que correspondrà fer si hi ha majoria independentista és intentar restaurar la situació prèvia", ha defensat.

stats