Política 27/12/2013

Gallardón, sobre l'avortament: "No és un dret, és un drama"

El ministre de Justícia defensa en dues entrevistes a l''Abc' i 'La Razón' que la nova llei és la "més progressista" de l'executiu espanyol i que "no es modificarà al Congrés". Assegura que ell tindria un fill amb "malformacions greus" per "convicció personal"

Ara
1 min

BarcelonaEl ministre de Justícia espanyol, Alberto Ruiz-Gallardón, assegura que la reforma de la llei de l'avortament és un "compromís" del PP en el seu programa electoral i que, per tant, "no es modificarà al Congrés". Així ho ha remarcat aquest divendres en dues entrevistes a l''Abc' i 'La Razón', en què ha defensat que l'avortament "no és un dret" sinó "un drama", tant per al concebut com per la dona i per la societat en general, segons el ministre.

El titular de Justícia sosté que aquesta reforma és "la més progressista" de l'executiu de Mariano Rajoy, i es mostra convençut que "una part important" de la societat espanyola defensa la reforma des d'un "plantejament ètic i un principi moral", al marge de "conviccions religioses".

Gallardón, que assegura que ell tindria un fill amb "malformacions greus" per "convicció personal", considera que aquesta llei "situarà Espanya a l'avantguarda del segle XXI" i que "marcarà una línia que serà seguida a Europa".

El ministre evita comentar les veus disconformes en el si del PP amb la reforma de la llei i assegura amb rotunditat que "tot el govern" dóna suport al text.

stats