Alberto Jarabo: "Em present a les eleccions municipals amb l'objectiu d'obtenir la batlia"

L'excap de la Unitat de Delictes d'Odi de la Policia Local de Palma, Sonia Vivas, serà la número dos de la candidatura

El portaveu de Podem al Parlament balear,  Alberto   Jarabo , ha presentat aquest dimecres la seva candidatura a les primàries del partit amb l'objectiu d'encapçalar la llista a les pròximes eleccions municipals de l'Ajuntament de Palma i amb la intenció de ser el pròxim batle de la ciutat. L'excap de la Unitat de Delictes d'Odi de la Policia Local de Palma, Sonia  Vivas , serà la número dos del projecte.

Jarabo  ha declarat que "aspira a governar per poder dur a Palma el canvi que han suposat els ajuntaments de Manuela Carmena i Ada Colau a Madrid i Barcelona. Palma és la setena ciutat en població de l'Estat i hem d'estar a l'altura de les iniciatives que s'han fet en aquests ajuntaments".

Pel portaveu parlamentari, la figura de  Vivas  és un exemple per materialitzar aquestes iniciatives, atès que "necessitam un equip valent", i en aquest sentit, l' ex policia  local "ha lluitat contra la corrupció sistèmica de l'Ajuntament de Palma". "És un orgull que una persona valenta com  Vivas  estigui en el nostre projecte", ha afirmat  Jarabo .

Per part seva, l' ex policia  local ha manifestat que "no ha estat una decisió fàcil de prendre. Suposa una gran responsabilitat que la gent dipositi la seva confiança amb tu perquè generis canvis.  Arrib  sabent el que suposa i després d'haver-ho madurat i meditat molt". 

Quant al lloc o el càrrec que li agradaria ocupar dins de la formació,  Vivas  ha assegurat que "seré allà on el partit consideri que puc aportar més".

El partit ha anunciat que, de moment, no hi ha cap altra candidatura que es presenti a les primàries. El termini d'inscripció finalitzarà a final d'octubre i la llista definitiva es coneixerà el 27 de novembre.