Política 17/10/2018

L'Ajuntament de Palma, bolcat a ajudar el Llevant

Efectius policials, del cos de bombers i d'Emaya han fet feina en les tasques de neteja i així ho faran fins que "sigui necessari"

Ara Balears
1 min
Membres d'Emaya reparant canonades i restablint el subministre d'aigua potable a Sant Llorenç.

PalmaLa portaveu de l'equip de govern municipal de Palma, Susanna Moll, ha fet un balanç de les ajudes que, des del primer moment, l'Ajuntament ha enviat a la comarca de Llevant. Segons Moll, efectius policials, del cos de bombers, membres i vehicles d'Emaya han fet feina en les tasques de neteja, i així ho faran fins que "sigui necessari".

Des del Consistori, assegura Moll, s'està fent molta feina per aconseguir els professionals que requereix la població de Sant Llorenç per poder recuperar-se després de les inundacions.

Pel que fa a les mesures que s'haurien de dur a terme per evitar altres casos similars, la portaveu ha explicat que "encara que aquests fets són molt puntuals, es valorarà i revisarà que no pugui haver-hi inundacions a altres bandes de l’illa".

La regidora també ha volgut recordar el minut de silenci que varen fer fins a 10.000 persones de diferents nacionalitats a la Zafiro Palma Marathon, a més de l'ajuda proporcionada per l'associació de veïns Sa Creu Vermella i l'AMIPA de Son Ferriol.

stats