L'Ajuntament de Palma, bolcat a ajudar el Llevant

Efectius policials, del cos de bombers i d'Emaya han fet feina en les tasques de neteja i així ho faran fins que "sigui necessari"

La portaveu de l'equip de govern municipal de Palma,  Susanna  Moll, ha fet un balanç de les ajudes que, des del primer moment, l'Ajuntament ha enviat a la comarca de Llevant. Segons Moll, efectius policials, del cos de bombers, membres i vehicles d' Emaya  han fet feina en les tasques de neteja, i així ho faran fins que "sigui necessari".

Des del Consistori, assegura Moll, s'està fent molta feina per  aconseguir  els  professionals  que requereix la població de Sant Llorenç per poder recuperar-se després de les inundacions.

Pel que fa a les mesures que s'haurien de dur a terme per evitar altres casos similars, la portaveu ha explicat que "encara que aquests fets són molt puntuals, es valorarà i revisarà que no pugui haver-hi inundacions a altres bandes de l’illa".

La regidora també ha volgut recordar el minut de silenci que varen fer fins a 10.000 persones de diferents nacionalitats a la  Zafiro  Palma  Marathon , a més de l'ajuda proporcionada per l'associació de veïns Sa Creu Vermella i l' AMIPA  de Son Ferriol.