Política 13/02/2019

L'Ajuntament de Maó comença les obres de millora a l'escoleta Es Busquerets

Els treballs tindran una durada d'entre dos i tres mesos, i un pressupost de 45.900 euros

Ivan Martín
1 min
Satisfacció a l'escoleta d'Es Busquerets pel compromís de la regidora d'Educació de Maó Laia Obrador.

MaóL'Ajuntament de Maó ha anunciat l'inici de les obres d'ampliació i remodelació del pati de l'escoleta Es Busquerets. Els treballs de millora tindran una durada d'entre dos i tres mesos, i el pressupost d'execució s'eleva a 45.900 euros. L'actuació permetrà ampliar el pati exterior de l'escoleta 309 metres quadrats. L'ampliació també permetrà la creació d'una nova zona verda sense pavimentar i la remodelació de l'espai actual.

L'empresa Manrome SL serà l'encarregada de dur a terme les obres, que constaran de dues fases. La primera no afectarà el funcionament del centre educatiu, ja que els treballs es duran a terme a la zona d'ampliació, fora de l'actual perímetre de l'escoleta. D'altra banda, la segona fase centrarà la intervenció a l'accés habitual del centre. La idea és demolir l'actual i remodelar-ne els espais.

La regidora d'Educació de l'Ajuntament de Maó, Laia Obrador, ha destacat les actuacions que l'equip de govern ha aprovat durant els darrers anys en matèria educativa, unes intervencions que, segons Obrador, responen "a les necessitats que estableix el Pla d'actuacions en infraestructures educatives previst per aquesta àrea". Obrador ha recordat les millores durant aquest mandat a les escoletes Es Passerells, Fort de l'Eau i Cap de Creus, així com a les escoles Mare de Déu del Carme, Mare de Déu de Gràcia, Fontirroig i Sa Graduada. A més, el següent centre que serà objecte de millora serà el CEIP Antoni Juan Alemany.

stats