Política 31/07/2018

L'Ajuntament de Maó impulsa millores als centres educatius per valor de 212.000 euros

Les obres seran finançades amb fons procedents de les inversions financerament sostenibles i de la partida pròpia de la Regidoria d'Educació

Iván Martín
1 min
La majoria de centres educatius de Maó presenten aquesta imatge amb el repte de finalitzar les feines abans de l'inici del pròxim curs escolar.

MaóL'equip de govern de l'Ajuntament de Maó ha anunciat diverses actuacions en els centres educatius del municipi. Aprofitant les vacances escolars, el consistori que dirigeix Conxa Juanola ha posat en marxa un pla d'intervencions de millora i manteniment, unes obres que seran finançades amb fons procedents de les inversions financerament sostenibles i de la partida pròpia de la Regidoria d'Educació. En total, els centres de Maó rebran una injecció econòmica de més de 212.000 euros.

La titular d'Educació a l'Ajuntament de Maó, Laia Obrador, s'ha mostrat satisfeta per poder dur a terme aquest pla de millora. A més, ha recordat que el Consistori s'encarrega del manteniment dels equipaments educatius de la ciutat i que "aquest any, a les obres habituals de conservació s'hi sumen un seguit d'importants feines de millora dels centres, que finalitzaran abans de l'inici del pròxim curs".

Entre les intervencions que es realitzaran durant l'estiu destaquen la millora de l'accés al CEIP Mare de Déu del Carme, la instal·lació d'aire condicionat i de plaques solars a l'escoleta infantil Es Passerells, així com el pintat de les façanes del CEIP Mare de Déu de Gràcia, CEIP Mateu Fontirroig, CEIP Tramuntana i CEIP Maria Lluïsa Serra. D'altra banda, l'Ajuntament de Maó preveu per a més endavant les obres d'ampliació del pati de l'escoleta infantil Es Busquerets per triplicar-ne l'espai i crear-hi una zona verda.

stats