Política 08/04/2014

Aguirre: "Sembla que a Espanya no hi hagi problemes més importants que una multa a una sexagenària per aparcar al carril bus"

La presidenta del PP de Madrid diu que no espera que ningú li doni suport pels seus "errors"

Efe
2 min
Esperanza Aguirre durant la roda de premsa que ha ofert aquest dimarts després de la reunió del Comitè de Direcció del PP de Madrid. / EFE

MadridLa presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre, no espera el suport del seu partit per l'enfrontament la setmana passada amb dos agents de mobilitat després que la multessin per aparcar en un carril bus a la Gran Via de la capital espanyola. Aguirre ha dit en declaracions als periodistes que no espera que "ningú" li doni suport en els seus errors.

En un tuit, a més, l'expresidenta de la Comunitat de Madrid ha carregat contra els que la critiquen: "Sembla que a Espanya no hi ha problemes més importants que que multin una sexagenària per aparcar al carril bus. És desproporcionat".

En declaracions a la premsa després de la reunió del comitè de direcció del PP de Madrid, Aguirre ha afegit que sembla que a Espanya no hi hagi problemes "més importants" que el fet que posin una multa "a una sexagenària", com "si no existís" –ha dit– el president del PSE-EE Eguiguren, el "desafiament independentista" de Catalunya o els casos Gürtel i ERO.

Aguirre també ha evitat criticar els dirigents del PP que no li han donat suport aquests dies per la infracció de trànsit. Ha declarat que són "assumptes particulars" i que ningú ha de donar suport a ningú "en els seus errors".

La dirigent del PP ha reiterat que es va disculpar davant els agents, que va lliurar tota la documentació que se li va demanar, va acceptar la multa, es va identificar i se'n va anar uns metres més enllà d'on va passar tot. És per això que creu que l'assumpte i la seva cobertura mediàtica és "desproporcionada".





La presidenta del PP de Madrid també ha indicat que comparteix amb Ana Botella que la llei és igual per a tothom



Agents de mobilitat van denunciar dijous passat Esparanza Aguirre per fugir amb el seu cotxe de la Gran Via de Madrid quan estava a punt de ser multada després d'aparcar en un carril bus. A més d'una sanció administrativa, podria afegir-se-n'hi una altra per desobeir l'autoritat.



Després de reconèixer els fets, la presidenta del PP de Madrid va acusar els agents de mostrar una actitud masclista i d'actuar condicionats pel seu perfil públic.

L'alcaldessa de Madrid, Ana Botella, va defensar la "presumpció de veracitat" dels agents de mobilitat. Aguirre i Botella no han pogut contrastar en persona el foc creuat de declaracions perquè l'alcaldessa no ha assistit al comitè de direcció del PP per un altre compromís.

stats