Política 25/02/2019

Aguilera demana al Parlament que el Govern consolidi els llocs de feina dels treballadors públics

Segons el diputat del Grup Mixt, "l'Executiu està cometent el que es considera un frau de llei en tota la seva extensió"

Ara Balears
1 min
Salvador Aguilera, diputat del Grup Mixt del Parlament.

PalmaEl diputat del Grup Mixt del Parlament, Salvador Aguilera, ha presentat aquest dilluns una proposició no de llei perquè el Govern de les Illes Balears faci una convocatòria de consolidació d'ocupació dels treballadors de la CAIB". El diputat considera que s'ha de centrar sobretot en el personal relacionat amb l'IB-Salut, però també ha d'afectar tots els funcionaris de la CAIB, des del sector educatiu i de la mateixa administració de la nostra comunitat.

"És inadmissible que en els sectors sanitari i educatiu més d'1 de cada 3 professionals sigui interí. Som una de les comunitats autònomes amb major taxa d'internins de tot Espanya. També convé recordar com a Madrid es varen signar acords amb tres dels sindicats majoritaris per arribar al 8%. Com es poden imaginar, això és missió impossible a les Balears", ha explicat el diputat.

Segons Aguilera, "el Govern està cometent el que es considera un frau de llei en tota la seva extensió, perquè s'estan violant diverses legislacions referents a la CAIB i els seus treballadors en incomplir directives en l'àmbit europeu i, fins i tot, estatal".

stats