Política 15/02/2019

Àgueda Reynés renuncia a ser la candidata del PP al Congrés dels Diputats el 28 d'abril

La candidata a la batlia de Maó dels populars considera que la decisió és "la més coherent i amb sentit comú"

Ivan Martín
1 min
Àgueda Reynés no tornarà al Congrés dels Diputats a la pròxima legislatura perquè vol recuperar l'Ajuntament de Maó pel PP.

MaóLes primeres reaccions a Menorca a l'anunci de Pedro Sánchez d'avançar les eleccions generals al 28 d'abril no s'han fet esperar. La diputada del Partit Popular Àgueda Reynés ha comunicat aquest migdia a la presidenta de la formació conservadora a l'illa, Coia Sugrañes, la seva intenció de no repetir com a candidata al Congrés dels Diputats en els pròxims comicis. Cal recordar que Reynés va ser proclamada pel PP candidata a l'Ajuntament de Maó, municipi en el qual governà durant el període 2011-2015.

Reynés argumenta la seva renúncia al Congrés "pel ferm compromís amb la societat maonesa". La candidata a la batlia dels populars considera que la decisió és "la més coherent i amb sentit comú". Tot i que podia optar a liderar les dues llistes, Reynés té com a únic objectiu "recuperar l'Ajuntament de Maó", institució que governa en aquests moments Ara Maó i el PSOE. A més, per a l'exbatlessa de Maó, compaginar l'activitat municipal i la nacional ara per ara "no és compatible", i ha destacat el treball i l'esforç que hi ha darrere un procés electoral.

Així doncs, el PP haurà de decidir quina persona serà l'encarregada de liderar el projecte a Madrid. Es dona la circumstància que la senadora dels populars menorquins, Juana Francis Pons Vila, també anuncià fa uns dies que no repetirà com a candidata.

stats